Andbio capta nous emprenedors interessats a invertir al país

L'Associació de Biotecnologia d'Andorra, Andbio, va celebrar ahir a la nit la tercera reunió de socis, que va captar l'atenció de nous emprenedors interessats a invertir al país. Fins al moment el que suscita més inquietud és la manca d'una normativa àmpliament desenvolupada.

En aquest sentit, Andbio s'ha reunit amb membres del ministeri de Salut per oferir-los assessorament en la possible adopció i posterior desplegament de la legislació biotecnològica europea. Així, es preveu un workshop a la tardor. Des de l'associació també pensen en la possibilitat de fer un nou fòrum, en aquest cas d’inversió, per generar col·laboracions amb valor afegit i que ajudin a acabar d’impulsar iniciatives al país.


Posts Destacados
Posts Recientes
Archive

© Andbio 

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • White LinkedIn Icon