AndBio presenta un canal de vídeos divulgadors

L'Associació de Biotecnologia d'Andorra, AndBio, nascuda amb la voluntat de "desenvolupar el sector biotecnològic" al país ha inaugurat un canal audiovisual per "descobrir com la biotecnologia ens acompanya en la vida diària i quins usos, per exemple terapèutics, ja fa temps que s'utilitzen a Andorra".

L'objectiu dels biotecnòlegs andorrans és divulgar diverses vessants de la biotecnologia publicant un vídeo cada setmana per escalfar motors fins a la inauguració del primer Fòrum de Biotecnologia d'Andorra, que se celebrarà el 7 d'octubre. Els audiovisuals estan publicats en català i anglès. De moment, al canal de l'associació es poden trobar reportatges sobre la medicina regenerativa a base de plasma ric en plaquetes o una entrevista amb els responsables d'AndBio.

Els membres de l'associació representaran Andorra al Fòrum 'BioSpain', del 24 al 26 de setembre a Santiago de Compostel·la, segons expliquen "un dels esdeveniments de més notorietat d'Europa en l'àmbit biotecnològic".


Posts Destacados
Posts Recientes
Archive

© Andbio 

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • White LinkedIn Icon